Üdvözlünk az

Edyna Modell

oldalán!

Esküvő – Öltözékek és az ide tartozó etikett

Az egyik legszebb és legfontosabb esemény szinte minden ember életében az esküvő, ahova hatalmas energiával tervezzük ruha kollekciónkat és a hozzá tartozó kiegészítőket. Ez az egyik olyan alkalom mindenki életében, ahol kivétel nélkül minden meghívottnak illik betartania az öltözködési szabályokat. Így hát járjuk körbe az ide vonatkozó etikettet.


kosztümAz esküvő középpontjában természetesen az ifjú pár áll, utánuk rangsorban az Ő szüleik az örömanyák és örömapák következnek. Ezért számukra is fontos a kifogástalan megjelenés, hiszen kulcsszerepük van az esküvőn, a szertartáson, a vendégek fogadásánál is. A ruhaválasztás kapcsán az örömapákra nem hárul akkora feladat mint az örömanyákra, hiszen a hölgyeknél több fontos szempontot kell figyelembe venni, ami sokszor nem is olyan könnyű feladat. A meghívott vendégek tekintetében sem olyan egyszerű a ruhaválasztás, hiszen az esküvői etikett, a megjelenés formai követelménye rájuk is ugyanúgy vonatkozik.


Ruhaválasztás az esküvőre

Az egyik legfontosabb szabály, hogy a kiválasztott ruha képviselje stílusunkat, vonalvezetésben és színvilágban egyaránt, legyen kényelmes, és ne legyen harsány.

Az örömanyák és a meghívott vendégek számos ruhából választhatnak, amely lehet kiskosztüm, egy szép koktélruha, vagy egy diszkrét estélyi. Az életkorunk, a stílusunk meghatározó ebben az esetben, ami viszont nagyon fontos előírás, hogy ne öltözzük túl a menyasszonyt.

A ruhaválasztás tekintetében a kosztüm egy okos választás, hiszen ezzel biztos hogy nem foghatunk mellé! Elegáns, visszafogott, mégis nőies, ami viszont fontos szempont , hogy lehetőleg szoknyával viseljük. Minden évszakban kiváló választás, kombinálható hosszabb és rövidebb kiskabáttal. Anyagát tekintve lehet például muszlin vagy selyem.


eskuvore hangolva


Részletesebben

A koktélruha is egy kiváló alternatíva, amely pláne nyáron nagyon népszerű. De nem érdemes mélyen dekoltált, váll nélküli ruhát vagy felsőt választani, ha mégis legyen nálunk boleró, egy vékony blézer vagy stóla, amely elkendőzheti bájainkat. A szoknya hosszát illetően pedig ne érjen térd fölé.

Az estélyi ruhát abban az esetben válasszuk, ha az esküvő nagyszabású.

Színekben a piros és a fehér nem ajánlott, hiszen mindkettő a menyasszony színe, az ettől eltérő színvilág teljesen megengedhető, ám a pasztell, lágy és romantikus színekkel sokkal jobban képviseljük az eleganciát.

A kiegészítőkkel is csínján bánjuk, hiszen sokszor a kevesebb több. És mivel a ruha, a hozzá tartozó táska és a cipő önmagában is alkalmi eleganciát sugároz, így a kiegészítőket gondosan válasszuk meg. Ha letisztultabb vezetésű ruhát választunk, maximum egy hangsúlyosabb karkötőre essen a választásunk.


Alkalmi ruhák az Edyna Modell-nél

Ami remek hír az örömanyáknak és az alkalmi ruhát kereső vásárlóknak, hogy ugyan számtalan üzlet forgalmaz alkalmi ruhát, ám ha kisszériás, 52-es méretig csinos, a kiemelkedő alkalomra egyedi ruhát keresel, ráadásul divattanácsadással egybekötve, az Edyna modell üzletében megtalálod. Javaslatunk, hogy első körben kattints a galéria oldalunkra, /itt/ ahol kínáltunkból egy kis ízelítőt kaphatsz, és eldöntheted melyik típusú ruha az amelyikbe beleszerettél és elnyerte a tetszésedet, melyik fazon és szín, amelyik közel áll a szívedhez. Majd keress fel minket, ahol várunk szeretettel a ruhapróbára!

Comments

comments

Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben tájékozódj aktuális termékeinkről, és divatkövető tanácsainkról!

Közösségi oldalak