Üdvözlünk az

Edyna Modell

oldalán!

Edyna Modell Kft. Jogi nyilatkozata

Jogi Nyilatkozat:

Az Edyna Modell Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az Edyna modell weboldalának tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogai a céget illetik meg. Az Edyna modell Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az Edyna modell Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal a megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

edyna modell jogi nyilatkozatAz Edyna modell Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja vagy elérhetőségét megszüntesse. Nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
Az Edyna modell honlapján megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cég neve és logója az adott cég védjegye.

Az Edyna modell Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az Edyna modell weboldala kapcsolódnak.

Az Edyna modell Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, az Edyna Kft. honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Az edynamodell.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén, pl: link oldalon vagy egyéb a honlap tartalmába vágó weboldalon.

Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben tájékozódj aktuális termékeinkről, és divatkövető tanácsainkról!

Közösségi oldalak