Üdvözlünk az

Edyna Modell

oldalán!

Bartalos Edina, Rólunk

Szeretettel üdvözöllek az oldalamon!

Bartalos Edina vagyok az Edyna modell alapítója és cégvezetője. Ruhaipari vállalkozásomat 1994-ben indítottam. Édesanyámtól és Nagymamámtól tanultam és örököltem a női ruhák, a nemes textilek és az alkotás iránti vonzalmamat. Tanulmányaimat is ez a téma ihlette, így választottam már fiatalon a ruhaipari tervezés és gyártás elsajátítását. Az iskolai képesítésem megszerzése után Édesanyám lett a mentorom, így Ő tanított meg a finom mestermunkára, a kézi gyöngyözésre, a selyemmel és kasmírral való szalon munkára.

A divat, a stílus a nőiességhez tartozó harmónia, a velem született tehetség, érzék és nem utolsó sorban a szándék végül hozzásegített ahhoz, hogy megalakítsam saját női ruhakészítő vállalkozásomat. Elsőként, elegáns kosztümök, blézerek ruhák gyártásával foglalkoztam, amit a későbbiekben az esküvők elbűvölő világa arra ihletett, hogy az örömanyáknak és a vendégeknek is tudjak gyönyörű darabokat kínálni, készíteni. A munkám során találtam egy olyan piaci rést, ahol a női ruhák méreteit úgy alakítottuk ki, hogy kimondottan a magyar hölgyek alakjához igazodjon, figyelembe véve a teltebb hölgyekhez illő vonalakat, egészen 52-es méretig.
Egyre több üzletasszony és a hétköznapokon is elegánsabb ruhát viselő hölgy talált meg, hiszen fő jellemzője és nagy előnye termékeinknek, hogy egy helyen teljes kollekcióval tudjuk kiszolgálni a hölgyeket. Az évek alatt bővült termékpalettánk is, ezért az alkalmi ruhák mellett, forgalmazásra kerültek a sportosan elegáns, de a nőiességet hangsúlyozó hétköznapi utcai viseletek is.

Célom:

Számomra fontos cél, hogy átadjam a kereskedőimnek, és a hozzám forduló vásárlóimnak azt a harmóniát, és szakmai útmutatást, amivel rendelkezem. Ezért, az utóbbi években számtalan elégedett vásárlót ismertem meg, akiknek segíthettem egy megfelelő ruha kiválasztásában, vagy akár egy saját stílus kialakításában. Így a visszatérő vásárlóim szeretik a személyes hangvételt, és örülnek, hogy a vásárlás mellett szakmai segítséget is kapnak.

Tervezés:

A ruhák tervezését én irányítom, viszont ezek kivitelezéséhez és forgalmazásához olyan szakmai csapatot hoztam létre, akikkel vidám hangulatban szeretek együtt dolgozni és alkotni.

Az évek során sikerült egy igazi saját stílust kialakítanom, ami az üzleteim kirakatain keresztül is azonnal észrevehető! … az egyszerűen én vagyok!

Vintage stílus:

A nőies elegancia mellet elkötelezett hódolója vagyok a vintage stílusnak. Finom, nőies lágy színeivel, a romantikus hangulatával, és a benne rejlő izgalmával, igazi kihívást jelent mindennapjaimban. Ezért a divat mellett, a lakberendezés a másik szenvedélyem. Foglalkozom ajándéktárgyak, dekorációs termékek és méretre készülő bútorok forgalmazásával is, amelyek ezt a romantikus hangulatot idézik. Egy részük megtalálható a Trend2 Divatnagykereskedelmi központban és a Budaörsi e n t i m e n t ’ s nevű üzletemben.
A legnagyobb sikeremnek azt érzem, hogy hosszú évek kitartó munkájával sikerült egy jó csapattal kiérdemelnünk a megbízhatóságot és a kiváló minőséget.

A jövőben is várunk szeretettel minden új és régi kereskedő partnert és egyéni vásárlót!

Bartalos Edina
cégvezető

Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben tájékozódj aktuális termékeinkről, és divatkövető tanácsainkról!

Közösségi oldalak