Üdvözlünk az

Edyna Modell

oldalán!

Klasszikus alapdarab: A kosztüm

Ha kosztüm, rögtön a divat legenda Coco Chanel jut eszünkbe, akinek színre lépése, meghatározta a mai hölgyek öltözködési szokásait. Gondoljunk csak a Chanel kosztümre, amely még 100 évvel később is őrzi hitelességét, úgy hogy az öltözködési szokások jóformán folyamatos változásban vannak.

A kosztüm típusát illetően két fajtát különböztetünk meg: a francia szabásút, amely nőiesebb, könnyedebb, lazább vonalvezetésű, amelyet esetenként a fiatalok is szívesen viselnek, és az angol vonalvezetésű modelleket, amelyek kicsit férfiasabb, zártabb és konzervatívabb stílust képviselnek.

A Chanel által népszerűségre tört nőies, kifinomult és egyedi kosztüm vonulat, nagy hatással volt az Edyna modell életében is. Hiszen a női ruha nagy­ és kiskereskedés meghatározó alapkínálatai a kosztümök. Az elegáns, egyedi tervezésű, klasszikus stílus már több mint 20 éve kapható a Magyar piacon. A termékek, amelyek főleg nadrágos, szoknyás kosztümök minőségi és igényes alapanyagból készülnek. Az Edyna modell különlegessége, hogy egyedi a piacon, hiszen 36-­52 méretig folyik a minőségi és kisszériás gyártás.

 

_MG_4740fA kosztümöket a nőies vonalai, karcsú szabásvonal, díszes, ám visszafogott, elegáns stílus jellemzi. Minden hölgy ruhatárának alapdarabja, hiszen a nőiesség kifejezésének az elegáns öltözet megtestesítőjének elengedhetetlen kelléktára.
Kosztümben meg lehet jelenni hétköznapokon, a munkahelyen, üzleti tárgyalásokon, alkalmakkor legyen az esküvő vagy egyéb ünnepségen.
A kosztümhöz illik alkalomtól függően a(z):

  • blúz
  • pulóver
  • ing
  • test
  • vagy top is

(természetesen a kosztümhöz passzoló kifogástalan minőségben és fazonban!)

Kosztümhöz harisnya viselése általában még nyáron is kötelező!

A lábbeli lehetőleg legyen zárt, vagy nagyobb melegben a szellősebb viselethez találták ki a lyukacsos vagy “sling” fazonú lábbeliket, amelyeknek a sarka nyitott, és hátul bokapánt zárja.


Az Edyna modell üzletében, az elegáns kosztüm vásárlása mellé, az üzletben megszokott stílusdivat tanácsadás is jár, amely egyben megkönnyíti és segíti a választást is!

Comments

comments

Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben tájékozódj aktuális termékeinkről, és divatkövető tanácsainkról!

Közösségi oldalak