Üdvözlünk az

Edyna Modell

oldalán!

Kiskereskedés

Kedves Vásárlóink!

kiskereskedésSzeretettel várunk a Trend2 Divatnagykereskedelmi központban található kis­ és nagykereskedésünkben, ahol kedvedre és kényelmesen vásárolhatsz női ruha kollekcióinkból. A ruhapróbákon, a választást igény szerint stílus divattanáccsal is segítjük! Termékeink között nagyszámban megtalálhatóak az alkalmi és örömanya kosztümök, báli illetve koktél ruhák, blézerek és mindezek mellett a nőies, és trendi utcai modellek is.


Cégünk másik üzlete, a Budaörsön található s e n t i m e n t’ s ahol romantikus, nőies, egyedi ruhákat és kiegészítőket forgalmazunk, továbbá széles választékban kínálunk ajándéktárgyakat, dekorációs termékeket, kisbútorokat és méretre készülő bútorokat is.

Kollekcióink főképp a provance romantikus, illetve a vidék hangulatát idézik, de nagy hangsúlyt fektetünk a ma egyre kedveltebb “shabby chic” kopottan fehér hangulatú darabjainak forgalmazására is. Itt remek ajándékötletekkel segítjük a vásárlást, továbbá a megvásárolt terméket kérésre, igényes díszcsomagolással is ellátjuk.


Amennyiben, szeretnél értesülni a folyamatosan frissülő kollekcióinkról, aktuális divatkövető tanácsainkról, úgy iratkozz fel hírlevelünkre! itt






Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben tájékozódj aktuális termékeinkről, és divatkövető tanácsainkról!

Közösségi oldalak