Üdvözlünk az

Edyna Modell

oldalán!

Nagykereskedés

Kereskedő Partnerek figyelem!

nagykereskedésViszonteladók jelentkezését várjuk, egyedi, kisszériás 36-­52 méretig készülő, igényes, alkalmi és utcai női ruhák forgalmazásához. Nagykereskedésünkben, hetente frissülő, kiváló minőségű, egyedi tervezésű, elegáns női ruhák kaphatók. Termékeinkből ízelítőt itt kaphatsz.


Kollekcióink azt a stílust mutatják be, amellyel nálunk találkozhatsz. Továbbá vállaljuk, az erre igényt tartó kereskedőinknek az egyedi kollekció legyártását is, meghatározott méretben és fazonban. Az Edyna modell márkanéven már 20 éve gyártunk és forgalmazunk női ruhát, védjegyünk a garantált és kifogástalan minőség, ezáltal hiszünk a folyamatosan visszajáró vevőkben.

Amennyiben, üzletedben szívesen forgalmaznál egyedi, kisszériás ruháinkból, úgy ide kattintva megtalálod elérhetőségünket, és érdeklődhetsz telefonon vagy emailen, ahol válaszolunk bármilyen kérdésedre.


Iratkozz fel hírlevelünkre is, hogy időben értesülhess legújabb kollekcióinkról, aktuális divatkövetőtanácsainkról, amely hozzájárul forgalmad növekedéséhez!


Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben tájékozódj aktuális termékeinkről, és divatkövető tanácsainkról!

Közösségi oldalak